Hotstone massage

Bij onze hotstone massage wordt u, zoals de naam al zegt, gemasseerd met warme stenen. Deze vorm van massage wordt al eeuwen gebruikt om energiestromen en de bloedcirculatie te bevorderen. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Meer informatie … 

Klassieke massage

De klassieke massage is een van de oudste massagevormen. De massage kenmerkt zich door overheerlijke strijkingen, knedingen, en het optillen van spieren. 

Meer informatie … 

Gezichtsmassage

Uw gezicht wordt hierbij zodanig gemasseerd dat de doorbloeding van uw huid optimaal wordt gestimuleerd. Onze behandeling werkt ontspannend.

Meer informatie … 

Duo massages

Onze massages zijn ook als duo massage te boeken. U wordt met een kop thee of koffie bij ons in de praktijk ontvangen, waarna u vervolgens met uw partner of een vriendin een heerlijke massage te wachten staat. Leuk om als kado te geven of gewoon een verwennerij om met iemand te delen.

Meer informatie … 

Indian Head Massage

Een hele bijzondere massage, ook wel Champissage genoemd. Deze massage concentreert zich op bovenrug, schouders, nek, gezicht, armen, handen en heeft speciale aandacht voor het gehele hoofd.

Meer informatie …